TRANSFORM.png

interior design

interior SL

location: MARIBOR, SLOVENIJA

project year: 2018 / 2018

client: PRIVATE

 

architecture: AB OBJEKT d.o.o., B. MATUL u.d.i.a., D. SAGADIN u.d.i.a.

interior design: ŽIGA KREŠEVIČ u.d.i.a.

scope of work: INTERIOR DESIGN

To the east the living space of the house, designed by the AB OBJEKT office, is opened to a spacious meadow and a local forest, and to the west to an introverted atrium.

 

The minimal interior design intervention does not try to compete with the architectural features of the house. It combines shelves, a multimedia box and a fireplace. The television can be hidden behind the sliding panel of the media box and thus shifts the attention to a framed natural view from the house.

© 2012-2020 transform, arhitekturna pisarna

vse pravice pridržane / all rights reserved

ZAPS      FACEBOOK      INSTAGRAM     LINKEDIN