top of page
TRANSFORM.png

Transformacija je bistvo procesa načrtovanja:

Je pot od abstraktne ideje na papirju do grajene realnosti.

Z naročniki osmišljamo bodisi obstoječe grajeno tkivo, bodisi prostorske danosti, pogoje in omejitve, ter jih preoblikujemo v celostne ureditve, ki presegajo zadane estetske, funkcionalne in prostorske potrebe.

Ponujamo celoten spekter storitev na področju arhitekturnega projektiranja, tehničnega svetovanja in notranje opreme.

V sodelovanju s profesionalci iz različnih strokovnih področij ponujamo izdelavo celostne projektne dokumentacije in nadzora izvedbe.

Znotraj obstoječega grajenega tkiva in ustaljenih miselnih vzorcev iščemo nove povezave in priložnosti. Z vsako rešitvijo skušamo ponuditi odgovor na kar največji spekter vprašanj in tako ustvariti prostorsko izkušnjo z dodano vrednostjo.

ZIGA_KRESEVIC_foto-PRIMOZ_KOROSEC.jpg

Žiga Kreševič, u.d.i.a.

pooblaščeni arhitekt, vodja projektov

Od diplome leta 2012 na Fakulteti za arhitekturo Univerze v Ljubljani pod mentorstvom prof. Jurija Kobeta delujem tako v praksi kot v izobraževalnem ustroju. Še v času študija, ki sem ga delno opravil tudi na Instituto Superior Tecnico v Lizboni, sem v biroju Atelier Arhitekti sodeloval na večih javnih ter vabljenih natečajih (OŠ Lavrica, Mariborski otok, Knjižnica Rotovž, Plečnikov stadion).

 

Med leti 2013 in 2018 sem bil predavatelj in asistent na Inštitutu za arhitekturne tehnologije na Tehnični univerzi v Grazu, še pred tem na kratko asistent na Univerzi v Mariboru. Od leta 2018 delujem samostojno.

bottom of page